tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Hissuksiin

On täällä neulottu juu, mutta ihan hissuksiin vain... Sain valmiiksi Bombadilit kokoa 39/40, nämä matkaavat lämmittämään toisen käyttäjän jalkoja. Kuvassa mallina omat, pari numeroa pienemmät kinttuni. Tässä sukkien alle on vetäisty toiset villasukat, etteivät jalkaterät lerpattaisi kuvassa aivan kauheasti.


Puikot näissä olivat 3,5 mm bambut, lanka tylsästi mutta kotimaisesti seiskaveikkaa. Zeskan ohjetta oli edelleen nautinto neuloa ja tuo lehtikuvio miellyttää silmääni aina vain. Toivottavasti kelpaavat käyttäjälleenkin! :)

Puuvillalankaa jäi vielä mekon ja hilkan jälkeen jäljelle, joten kutaisin nopeasti setin seuraksi tumput. Näiden tarkoitus ei varsinaisesti ole lämmittää vauvaa, vaan enemmänkin suojata pehmeää ihoa pieniltä kynsiltä, jottei vauva pääsisi raapimaan itseään naarmuille.


Malli on Wee Baby Mitts, puikot 3 mm. Sofie-lankaa (100 % puuvillaa) kului näihin ehkä 15 g. Toimitin tumput vauvan vanhemmille ihan tavallisessa kirjekuoressa, toivottavasti pehmoinen lähetys ei ollut posteljoonin mielestä kovin epäilyttävä.

Neulekuvauksen suhteen karmani on ollut surkea: viikonloppuna, kun olisin ehtinyt kameran kanssa ulos valoisan aikaan, Helsingissä sataa tihuutti vettä. Nyt viikolla, kun istun valoisat ajat töissä, leijailee ulkosalla pakkaslumi maahan ihanasti. Tietenkin. Tämän suhteen kaipaan kevättä kovasti.

Ai niin, kiitos myyräkehuista! Meille on kertynyt Krtek-kamaa enemmänkin, ainakin astioita, kirjoja, pehmoleluja ja paitoja löytyy kaapeista. Tuo myssyä esitellyt myyrä on kierrätyslelu, jonka varsinaista alkuperää en tiedä. Muut myyrälelumme taitavat kaikki olla Prahasta ostettuja. :)

7 kommenttia:

mberenis kirjoitti...

Cool blog, check out my blog
|
|
|
|
V

**********************
FREE -->INTERNET SPEED TEST<--
**********************

Fast, Free, Secure
http://speedtestonline.blogspot.com

Aurora kirjoitti...

Kivan näköiset sukat ja tumput. Pitäisiköhän Bombadilit tehdä joskus itsekin...?

Nna kirjoitti...

Ihanat sukat ja suloiset tumput. :)

JossuP kirjoitti...

Nuo Bombadilit on kyllä kaunis malli, kunhan ehtis...

Tupuna kirjoitti...

Kauniit sukat. :)

Limeadine kirjoitti...

Kauniita töitä molemmat!

Tanja kirjoitti...

Onpa kauniit sukat; nyt pääsi minullakin tuo ohje to-do-listalle!